Integrare Marketplace

5/5

Conectare usoara cu marile piete de desfacere de pe internet: Emag, Cel.ro, Shopmania, Elefant si altele.

Vinzi din magazinul tau online, dar si din alte zeci de marketplace-uri din Romania si din lume.

Integrare Marketplace 1
eMAG Marketplace

Emag Marketplace

eMAG Marketplace este sistemul prin care partenerii eMAG isi afiseaza propriile produse pe emag.ro, alaturi de produsele vandute direct de catre eMAG. Clientii pot comanda simultan atat produse eMAG cat si produse din oferta oricarui partener eMAG.

CEL.ro Marketplace

Marketplace-ul CEL.ro reprezintă o oportunitate rapidă, simplă și eficientă de a comercializa produse pe site-ul cel.ro și se adresează atât comercianților online și offline, cât și importatorilor sau producătorilor. Platforma permite furnizorilor să își stabilească singuri condițiile comerciale, taxele de livrare, politica și taxele de retur, dar și prețurile, atât timp cât asigură clienților aceleași standarde de calitate cu care s-au obișnuit la CEL.ro.

CEL.ro Marketplace
Shopmania Marketplace

Shopmania Marketplace

Beneficiaza de un trafic de calitate la cost redus si creste-ti vanzarile. Iti poti usor controla campania si produsele listate. Vinde direct pe Facebook folosind aplicatia noastra complet gratuita. Profita de toate celelalte instrumente de Marketing pe care ti le oferim.

Elefant Marketplace

Afacerea ta și-a găsit locul! Profită de expertiza și resursele Elefant Marketplace! Ai o bază de milioane de clienți care abia așteaptă să-ți cunoască produsele! ai 90 de zile fără comision! Să testezi și să descoperi singur care-i treaba cu elefant marketplace.

Elefant Marketplace

Integrare Marketplace FAQ

Cum incep sa vand pe Marketplace?

Mergi in zona dedicata seller-ilor de pe fiecare Marketplace si solicita inregistrarea, completand formularul dedicat. Dupa aprobarea cererii, vei putea sa iti listezi si vinzi produsele pe Marketplace.

Cum sunt publicate produsele pe Marketplace?

Categoriile si specificatiile din Marketplace sunt preluate automat prin API si sincronizate apoi manual sau automat cu catalogul de produse din magazinul tau online. Toate produsele sau, in functie de preferinte, o anumita selectie de produse sunt apoi trimise catre marketplace, unde vor trece printr-un proces de aprobare in vederea listarii.

Pot sa setez preturi diferite in Marketplace?

In cazul in care doresti sa aplici o politica diferita de pret pentru vanzarea pe acest canal, ai posibilitatea de a defini o serie de reguli automatizate pe baza carora preturile trimise catre Marketplace vor fi ajustate conform setarilor tale.

Cum ma ajuta integrarea cu Marketplace?

Marketplace-urile iti ofera posibilitatea sa accesezi o audienta extinsa formata din clientii deja existenti ai acelor platforme Marketplace si sa iti cresti semnificativ vanzarile. Integrarea magazinului online cu Marketplace iti permite sa economisesti timp si resurse, pe baza automatizarii integrale pentru publicarea catalogului de produse pe canale multiple de vanzari.