Creare Multistore

5/5

Vrei sa administrezi mai multe magazine online utilizand un catalog si un inventar comune? Cu optiunea Multi Store ti se permite sa conectezi si sincronizezi mai multe magazine de pe platforma ecommerce, folosind un singur catalog de produse si stocurile aferente in cadrul mai multor magazine.

sincronizare automata marketplace
marketplace afacere succes

Mai multe magazine online

Vei putea sa definesti un magazin principal, care va detine controlul asupra catalogului de produse si stocurilor, la care poti conecta mai multe magazine secundare care vor prelua informatiile din magazinul principal.

Catalogul de produse este actualizat in mod automat la nivelul tuturor magazinelor conectate, iar stocurile sunt sincronizate in permanenta pe toate canalele de vanzare.

Import si actualizare produse

Orice actualizare a produselor existente se va propaga de asemenea automat in toate celelalte magazine. Pentru flexibilitate maxima, ai control deplin asupra produselor care vor fi trimise catre fiecare magazin secundar, asupra preturilor cu care produsele vor fi publicate, precum si asupra altor particularitati specifice fiecarui magazin conectat in parte.

Arhitectura Linux eCommerce

Creare Multistore

Va oferim cele mai profitabile solutii ecommerce. Realizam magazine online multistore si le facem accesibile, permitand oricarui comerciant sa isi dezvolte un business online stabil, performant si actual.