Creare Marketplace

5/5

Creare marketplace cu design responsive, conceput de o echipa de profesionisti in SEO, experienta utilizatorului si generarea de conversii. Transforma-ti magazinul online intr-un marketplace si ofera-le altor comercianti posibilitatea de a-si vinde produsele prin platforma ta.

Creare Marketplace 1
Comision Marketplace 1

De ce marketplace?

Poti gazdui in magazinul tau o varietate mai mare de produse fara sa gestionezi stocuri suplimentare si in acelasi timp sa-ti atragi tot mai multi clienti noi. In plus, atributiile precum administrarea comenzilor sau expedierea produselor pot reveni integral in sarcina partenerilor ( vanzatorilor ), asta in timp ce tu iti asumi mai putine riscuri si iti cresti profitabilitatea.

In calitate de proprietar al marketplace-ului, ai control absolut asupra partenerilor, produselor acestora, dar si asupra comenzilor si incasarilor.

Control total si profit maxim

Odata acceptati ca Selleri in marketplace-ul tau online, comerciantii terti pot incepe sa isi listeze produsele proprii pe site si, in functie de preferintele definite de tine, sa se ocupe direct de gestionarea comenzilor.

Tu detii insa controlul absolut asupra tuturor actiunilor vanzatorilor, a produselor listate si asupra preturilor acestora. In cazul in care produsele sunt importate automat in marketplace utilizand un feed furnizat de Seller, preturile pot fi ajustate dinamic. Marketplace-ul tau, regulile tale!

Control total si profit maxim
sincronizare automata marketplace

Sincronizare automata

Simplifica listarea produselor Sellerilor in marketplace cu ajutorul functiei de import automat al produselor, pe baza de feed-uri.

Pe langa adaugarea de produse, ai asigurata inclusiv actualizarea periodica a acestora, la intervale de timp predefinite.

Procesul se deruleaza automat, asa ca nici tu, nici Sellerii nu trebuie sa va faceti griji pentru acuratetea cataloagelor de produse.

Marketplace-ul e profitabil

Unele dintre cele mai populare si mai profitabile companii la nivel global sunt cele de tip Marketplace. In calitate de detinator, atentia ta ar trebui sa se indrepte catre atragerea cat mai multor clienti, dar si a unui cerc de Selleri capabili sa indeplineasca asteptarile publicului tau tinta.

Daca pana de curand lansarea unui marketplace necesita investitii si resurse extinse, acum poti avea acces la o noua directie de business mult mai usor. Compania noastra iti ofera toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti transforma magazinul online intr-un marketplace complet echipat, astfel incat sa iti poti scala business-ul la urmatorul nivel.

marketplace afacere succes

Creare Marketplace

Va oferim cele mai profitabile solutii ecommerce. Realizam marketplace-uri si le facem accesibile, permitand oricarui comerciant sa isi dezvolte un business online stabil, performant si actual.