Creare Magazin Online

5/5

Creare magazin online cu design responsive, conceput de o echipa de profesionisti in SEO, experienta utilizatorului si generarea de conversii. Transforma-ti magazinul intr-o prezenta unica si memorabila, cu ajutorul celor mai intuitive instrumente de personalizare.

crearemagazin2
atrage clienti si vanzari 1

Atrage clienti si vanzari

Ai acces la cele mai eficiente instrumente de conversie, pentru a creste numarul si valoare vanzarilor. Fii o prezenta vizibila in mediile sociale si motoarele de cautare, impulsioneaza-ti clientii sa plaseze comanda si valorifica chiar si cosurile de cumparaturi abandonate.

Vizibilitate in cautari online

Magazinul tau este construit pe o structura perfect optimizata pentru SEO, astfel incat sa poti ajunge cat mai sus in motoarele de cautare. Clientii nostri ajunsi pe primele pagini de rezultate demonstreaza acest lucru prin vanzarile pe care le inregistreaza in fiecare zi.
Vizibilitate in cautari online
Gazduire web ecommerce

Gazduire web ecommerce

Viteza de incarcare este esentiala pentru o vizibilitate crescuta in motoarele de cautare si pentru o mai buna rata de conversie. La fel de importanta este si viteza cu care iti administrezi magazinul.

Magazinul tau online va fi intotdeauna pregatit sa iti sustina cu maxima eficienta noul volum de clienti, comenzi, trafic si catalog de produse in permanenta crestere.

Indiferent de volumul de trafic, primesti gazduire in mod gratuit pe servere de inalta performanta si iti poti crea si administra conturile proprii de email cu cea mai mare usurinta.

Vanzari rapide pe internet

Cu magazinul online creat de noi esti pregatit sa iti vinzi produsele in doar cateva minute. Configureaza-ti si administreaza-ti catalogul de produse simplu si rapid, indiferent de particularitatile produselor tale.

Vanzari rapide pe internet
Procesare rapida comenzi

Procesare rapida comenzi

Proceseaza rapid comenzile, foloseste integrarile cu serviciile de curierat, genereaza documente fiscale, administreaza incasarile si retururile – totul din interfata de administrare a magazinului tau online.

Magazin online performant

Timpul pe care il dedici dezvoltarii business-ului tau este esential. Acum te poti concentra pe crestere, in timp ce echipa noastra preia in grija toata infrastructura hardware si software si iti ofera o solutie ecommerce stabila si performanta.

Arhitectura Linux eCommerce

Creare Magazin Online

Va oferim cele mai populare solutii Commerce. Realizam magazine online si le facem accesibile, permitand oricarui comerciant sa isi dezvolte un business online stabil, performant si actual.