Creare Magazin Online B2B

5/5

Iti oferim o serie de functionalitati dedicate afacerilor online care vand en-gros sau catre alte companii, capabile sa sustina strategia ta de vanzare in fata publicului-tinta: preturi diferentiate in functie de grupuri de clienti, discount-uri de volum, crearea de abonamente periodice pentru anumite produse, plus multe altele.

Creare Magazin Online B2B
Creare Magazin Online B2B 22

Preturi in functie de clienti

In magazinul tau B2B poti crea reduceri de pret disponibile doar pentru anumite grupuri de clienti, ceea ce permite doar membrilor logati din grupul respectiv sa achizitioneze produsele la respectivul pret preferential.

Pentru o mai buna segmentare, poti defini grupuri de clienti pe orice fel de criterii care iti pot influenta pozitiv vanzarile, cum ar fi tipurile de produse achizitionate, frecventa comenzilor sau volumul acestora.

Reduceri in functie de volum

O practica des intalnita in relatiile B2B este acordarea de discount-uri la volum pentru diverse achizitii. Poti face asta in cadrul magazinului tau prin setarea unei reguli de tip bulk discount, prin care clientul persoana juridica primeste o reducere de pret ce variaza in functie de numarul de bucati achizitionate dintr-un produs.

Reduceri in functie de volum

Creare Magazin B2B

Va oferim cele mai profitabile solutii ecommerce. Realizam magazine online B2B si le facem accesibile, permitand oricarui comerciant sa isi dezvolte un business online stabil, performant si actual.