Solutii Ecommerce

5/5

Creare, intretinere si dezvoltare magazine online, marketplace, magazine B2B, intrumente ecommerce

solutii ecommerce
crearemagazin2

Creare Magazin Online

5/5

Creare magazin online cu design responsive, conceput de o echipa de profesionisti in SEO, experienta utilizatorului si generarea de conversii. Transforma-ti magazinul intr-o prezenta unica si memorabila, cu ajutorul celor mai intuitive instrumente de personalizare.

Creare Marketplace

5/5

Creare marketplace cu design responsive, conceput de o echipa de profesionisti in SEO, experienta utilizatorului si generarea de conversii. Transforma-ti magazinul online intr-un marketplace si ofera-le altor comercianti posibilitatea de a-si vinde produsele prin platforma ta.

marketplace afacere succes
sincronizare automata marketplace

Creare Multistore

5/5

Vrei sa administrezi mai multe magazine online utilizand un catalog si un inventar comune? Cu optiunea Multi Store ti se permite sa conectezi si sincronizezi mai multe magazine de pe platforma ecommerce, folosind un singur catalog de produse si stocurile aferente in cadrul mai multor magazine.

Creare Magazin B2B

5/5

Iti oferim o serie de functionalitati dedicate afacerilor online care vand en-gros sau catre alte companii, capabile sa sustina strategia ta de vanzare in fata publicului-tinta: preturi diferentiate in functie de grupuri de clienti, discount-uri de volum, crearea de abonamente periodice pentru anumite produse, plus multe altele.

Creare Magazin Online B2B
Integrare Marketplace 1

Integrare Marketplace

5/5

Conectare usoara cu marile piete de desfacere de pe internet: Emag, Cel.ro, Shopmania, Elefant si altele. Vinzi din magazinul tau online, dar si din alte zeci de marketplace-uri din Romania si din lume.